__portfolio_cat_tekst__


wij geloven dat kennis, passie en kunde leiden tot de beste lichtoplossingen

Zoekt u perfecte lichtoplossingen voor uw museum of kunstwerk? Heeft u extreme kwaliteit van licht nodig voor uw gebouw of object? Proliad Led Lighting fabriceert haar produkten in Nederland wat de hoogste kwaliteit oplevert voor standaard en maatwerk oplossingen. Proliad maakt framing spots, museum spots, downlighters en buitenverlichting.

Witte spots Proliad

het proliad verschil

Wij streven er naar de beste kwaliteit LED verlichting te produceren in de wereld.  We doen dat door voortdurend onze kennis en productiekunde te verbeteren en toppen dat af met passie voor licht. We ontwikkelen en produceren binnen- en buitenverlichting in samenwerking met (licht) architecten. Uit onze vaak complexe en uitdagende projecten ontwikkelen we standaard te leveren produkten. Onze Nederlandse fabriekskwaliteit zorgt voor produkten die het langst mee gaan. Onze verlichting ziet er nog steeds perfect uit na 10 jaar, binnen en buiten. Klanten kiezen voor Proliad omdat we simpelweg de beste verlichting leveren. Onze armaturen zijn voorzien van de beste LED chips en drivers op de markt. 

Samenwerken voor het mooiste resultaat

Voor het ultieme resultaat werken wij met de beste (licht)architecten, constructiebedrijven, leveranciers en resellers. Samen zorgen wij voor een optimale lichtbeleving bij elk ledverlichtingsproject of levering. Onze klanten zijn onder andere beroemde Nederlandse musea zoals het Kröller-Müller museum, Voorlinden museumJoods Historisch Museum en monumenten zoals de Dom Tower in Utrecht en De HEF in Rotterdam.

 

Bel of mail ons!

Proliad LED Lighting
Vrijkenstraat 18
6088 PA, Roggel
info@proliad.com
+31 (0)4 75 - 44 44 20
Volg Proliad LED Lighting op FaceBook   
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.
Open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Bezoek geschiedt alléén op afspraak.