__portfolio_cat_tekst__

WIJ GELOVEN DAT KENNIS, PASSIE EN KUNDE LEIDEN TOT DE BESTE LICHTOPLOSSINGEN

Proliad streeft er naar de beste verlichtingsoplossingen ter wereld te maken. Dat is geen bescheiden doel, dat beseffen we, maar onze liefde en passie voor perfectie dwingt ons dit doel na te leven.

15 jaar geleden konden we de beste LED chips en drivers verzamelen maar er was geen zeer goede of perfecte armatuur te vinden. Er is veel slechte kwaliteit op de markt, veel massa consumptiegoederen uit verre landen. Eerlijk gezegd zien we dat vandaag nog steeds, twijfelachtige kwaliteit ook in het wat hogere segment. Met een achtergond in instrumenten maken (metaalbewerking) en kennis van licht, zijn we  Proliad (Professioneel Licht Advies) begonnen om slechts perfecte lichtprodukten te ontwikkelen. 

Vandaag de dag leveren wij de beste professionele kwaliteit verlichtingsarmaturen op de markt. We maken geen compromis op deze doelstelling. Nee, dit betekent niet dat we altijd de duurste zijn. Echter, als u op zoek bent naar korting door de kwaliteit van verlichting iets te verminderen of de eisen te verlagen, dan zijn wij niet de beste partner. De trots die u voelt voor het item of object dat we helpen verlichten is precies dezelfde trots waarmee wij onze produkten maken en aanbieden. 

made in holland

Wij vinden het belangrijk om lokaal te produceren. We willen de beste kwaliteit garanderen en voortdurend kunnen innoveren of verbeteren. Dat doen we met de hoogste kwaliteit aluminium uit Nederland zelf en bewerken dat volledig in onze fabriek tot het eindprodukt. Waarom een opdracht aan de zogenaamd goedkope kant van de wereld plaatsen als je het vanwege een slimmer distributiemodel hier goedkoper en toch beter kunt maken? Waarom de wereld vervuilen door grote hoeveelheden te produceren en die de halve wereld over te transporteren? We verlagen onze en daarmee uw CO2 voetdruk en houden slechts een kleine voorraad aan omdat we snel opnieuw kunnen produceren. Daarnaast zijn we voortdurend samen met onze leveranciers Xicato en Eldoled aan het experimenteren met nieuwe technologie om onze voorsprong te behouden. 

waarom alleen de beste kwaliteit?

Een goed verlichte ruimte verbetert de gemoedstoestand van mensen, het biedt ontspanning. Een monument of kunstwerk verdient aandacht en de allerbeste verlichting. LED verlichting is hoge kwaliteit verlichting. LED verlichting biedt een breed scala aan mogelijkheden, we kunnen het licht aanpassen aan uw voorkeuren, de tijd van de dag, het seizoen of uw bui. 

LED is duurzaam, het stelt je in staat kosten te beheersen en is beter voor het milieu. In combinatie met de allerbeste kwaliteit armaturen, die niet alleen mooi zijn maar ook solide en robuust en functioneel voor tenminste 15 jaar, hoef je niet binnen een paar jaar onderdelen te vervangen of minder kwaliteit licht te krijgen. Dit leidt weer tot lagere  kosten voor de totale levensduur.

We stellen hoge eisen aan onze leveranciers en partners zodat u kunt profiteren van het beste van het beste. We gebruiken de hoogste kwaliteit aluminium, de beste Xicato Artis series LED chips en de nieuwste EldoLED drivers. We luisteren naar lichtontwerpers en architecten en produceren en assembleren ons product zelf. 

 

Bel of mail ons!

Proliad LED Lighting
Vrijkenstraat 18
6088 PA, Roggel
info@proliad.com
+31 (0)4 75 - 44 44 20
Volg Proliad LED Lighting op FaceBook   
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.
Open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Bezoek geschiedt alléén op afspraak.
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden. Gaat u hiermee akkoord? Ja | Nee